Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kundeservice/Support

Kundeservice/Support 
Vårt support team står alltid klare til å hjelpe deg, dersom du trenger teknisk assistand, mer informasjon om produktene fra LEGO Education, eller om du trenger hjelp til å komme i gang med programmering i klasserommet. 

Workshop/Kurs
Ønsker du at vi skal besøke skolen din? Vi tilbyr workshop for å hjelpe deg i gang med undervisningsløsningene fra LEGO Education. Ønsker du å få mer informasjon om dette tilbudet, ta gjerne kontakt med oss. Du kan også delta på gratis workshop digitalt


Showroom
Ved vårt hovedkontor i Bodø har vi etablert et visningsrom, hvor alle kunder er velkommen innom for å prøve våre produkter under kyndig veiledning av våre pedagoger. Du er velkommen innom til en hyggelig LEGO Education prat.

Åpningstider: 
Mandag-Fredag 08:00-16:00

Kontakt:
Telefon48 88 04 00
Epost: post@fspartner.no


Teknisk support LEGO Education løsninger:

  • LEGO® Education SPIKE™ Essential
  • LEGO® Education BricQ Motion Essential
  • LEGO® Education SPIKE™ Prime
  • LEGO® Education BricQ Motion Prime
  • LEGO MINDSTORMS Education EV3
  • LEGO Education WeDo 2.0
  • Coding Express
  • STEAM Park
  • My XL World


Kontaktpersoner Norge:  

   Stian Elstad Daglig Leder
    +47 951 19 127

    stian@fspartner.no

 

   Kristin Konradsen Avdelingsleder
   +47 406 06 164

   kristin@fspartner.no

 

   Sara Karlsen Logistikk/Økonomi
   +47 907 98626
   sara@fspartner.no

 

   Marita Nicolaisen Pedagogisk ansvarlig
   +47 976 26261
   marita@fspartner.no

 

   Henrik Sjödin Sälj & Utbildningsansvarig Sverige
   +46 73 098 47 70
   henrik@fspartner.se


Om oss

FIRST Scandinavia Partner AS ble stiftet 01. September i 2010. Selskapet er en offisiell samarbeidspartner til stiftelsen FIRST Scandinavia og håndterer blant annet formidling, service og support av varer og tjenester for stiftelsen og konseptene FIRST LEGO League og Newton. 

FIRST Scandinavia Partner er en autorisert LEGO® Education forhandler. Vi formidler produkter og opplæring som legger til rette for et stimulerende læringsmiljø fra barnehage til universitet. Vi tilbyr alle produkter og undervisningsløsninger fra LEGO®Education. Disse spenner over flere fagområder, med fokus på naturfag, matematikk,teknologi og programmering. 

LEGO®Education har i 40 år jobbet med lærere og spesialister for å levere praktiske verktøy som gjør undervisningen inspirerende, effektiv og engasjerende. Løsningene brukes av barnehager, skoler og lærere verden over. Læringsverktøyene består av både fysiske produkter, digitale læringsressurser, leksjonsplaner og koblinger til læreplaner og kompetansemål. LEGO® Education gir læreren gode hjelpemidler for å la alle barn og elever lykkes gjennom aktiv deltakelse i læringsprosessen.