Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om LEGO® Education

LEGO®Education har i 40 år jobbet med lærere og spesialister for å levere praktiske verktøy som gjør undervisningen inspirerende, effektiv og engasjerende. Løsningene brukes av barnehager, skoler og lærere verden over. Læringsverktøyene består av både fysiske produkter, digitale læringsressurser, leksjonsplaner og koblinger til læreplaner og kompetansemål. LEGO® Education gir læreren gode hjelpemidler for å la alle barn og elever lykkes gjennom aktiv deltakelse i læringsprosessen.

 

Forskning viser at mestringsfølelse er svært viktig for selvtilliten. Denne styrkes over tid med de riktige verktøy. LEGO Educations undervisningsløsninger er tilrettelagt nettopp for å nå dette målet.

Vårt mål er at gjennom bruken av LEGO Educations praktiske løsninger skal vi gjøre læringen leken, engasjerende og relevant. Dette gjør vi med «hands on» verktøy, leksjonsplaner, og lærerveiledninger direkte knyttet til kompetansemålene. Vi leverer løsninger tilpasset alle nivå, fra barnehage og til videregående skole. I dag er det viktigere enn noen gang at elevene utvikler ferdigheter som møter morgendagens krav. Spesielt i STEAM, koding og robotikk og programmering.

Vi mener at vi kan bidra til elevenes mestringsfølelse og deres evne til å løse problemer og utfordringer i en rask og kontinuerlig skiftende verden.