Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

LEGO® Education Kode ekspressen

Hvem er Kode ekspressen laget for?

Kode ekspressen er laget for barn i barnehagealder, og ved hjelp av de populære DUPLO klossene får barna ferdigheter i koding på en naturlig og enkel måte. Ved å bruke settet kan barna utvikle matematisk tankegang på en intuitiv måte og uttrykke ideer mens de bygger et tog, og plasserer funksjonsklosser for å påvirke togets bevegelser. 

Lærerveiledningen for Kodingekspressen gir morsomme og engasjerende ideer til å utforske begreper knyttet til koding. Ved å bruke veiledningen kan du tilrettelegge aktivitetene der barna utvikler digital tankegang mens de bygger togskinner i ulike former. Men viktigst av alt så inspirerer leksjonene barna til å bli problemløsere og få ferdigheter i kreativitet, samarbeid og kommunikasjon.

Kode ekspressen skal hjelpe barnehagelærere med å få ideer til hvordan de kan utvikle barnas forståelse om årsak og virkning og programmeringsbegreper. Ved å bruke disse leksjonene kan du støtte opp under barnas læring og hjelpe dem med å få ferdigheter i programmering og problemløsning, matematisk tankegang, samt bruke digitale verktøy for å lage og uttrykke ideer. De vil også utvikle sine språkferdigheter mens de lager sine historier. 

Nedenfor kan du laste ned en rekke forslag til leksjoner du kan gjennomføre med Kode ekspressen i  barnehagen. Leksjonsplanene vil hjelpe deg med å komme i gang steg for steg.

Leksjonsplaner for Kode Ekspressen